Üdvözöljük a President Pixie Honlapján !

Bemutatkozás

Mindig szerettem az állatokat, föleg a kutyákat. Kisgyermekként minden kutyával kikezdtem, legyen az kiskutya, vagy nagy kutya. Ez elég sok gondott okozott a szüleimnek, sokszor futottak velem ennek kapcsán orvoshoz.
Érdekes de ez sem tudott eltántorítani a kutyáktól. Sajnos olyanok voltak a körülményeink, hogy nem lehetett kutyám, pedig az egész család szerette az állatokat /Pesten társbérletben laktunk/.
Édesapám, öcsém lovagolt és én csak szurkolhattam nekik Ketészti egyetemet végeztem,/hogy közel legyek a természethez/.
Önálló életemet vidéken Veszprémben kezdtem,de itt sem volt alkalmam kutyát tartani.
Gyermekeim génjeiben is az állatok szerette benne volt. A nagyobbik fiam édesapám segitségével vett egy lovat, Nagyvázsnyban tartott és lovagolt.A kisebbik fiam az Állattenyésztési Főiskolát végezte el.
Az első kutyámat nagyobbik fiamtól kaptam egy tündéri németjuhász szuka volt. Sajnos rövid ideig élt velünk. Ellopták.
Elvesztését kárpotolta Zsebike aki egy keverék szuka volt.Közben a kisebbik fiam is kapott egy kutyát. Németjuhász kant, és Devecserben éltek, mig meg nem szünt a tsz..Hazaköltöztek és igy lett két kutyám.Elkerülhetetlen volt, hogy ne legyenek kiskutyáink. Két gyönyörű almot neveletem fel. Mindegyik kiskutya nagyon jó helyre került, házörzőnek.
Ahogy öregedtek a kutyák elhatároztam, hogy most már tudatosan választok kutyát
.Nagyon szépeket és jót hallottam a labradorról, igy tudtam, hogy a következő kutyám labrador lesz. Azt is tudtam,hogy szeretnék vele kiállitásra járni, és szeretnék vele tenyészteni. /Szeretem, ha kiskutyák vannak körülöttem./

Molly aranyos szép kutya,rendkivül jó természettel,nagyon szereti a gyerekeket és az embereket nagyon jó az idegrendszere. Labradoros táborban voltunk és ott láttam nagyon szép fekete labradorokat és tudtam, hogy nekem fekete labradorom is lesz. Ott kezdtem "labrodorul" tanulni.Manut /Malomközi Latin Lover-t/ egy nagyvázsonyi kiállitáson láttam meg, és ott elhatároztam ha lesznek kiskutyáim Ő lesz a papájuk Így is lett. 2004.szeptember 13-án megszületett az alom. Ebből az alomból Aidát tartottam meg, aki egy tündéri labi lány. Rendkivül kedves hizelgő,okos szép/ nekem a legszebb/Fekete bundája csak úgy ragyog, pont olyan szép mint a papájáé, és nagyon jó a természete, fegyelmezett, bújos, szereti a gyerekeket. Aida hamar elérte a fiatal champinn címet és sok kiállitáson kapott kitünő minősitést. 2005-ben a club kiállitáson a legszebb kölyök címet is megszerezte..
Persze még mindig tanulok "labradorul " ami most már könnyebb, mert sok szép labradort láttam és sok segítséget kapok labradorhoz értő emberektől.
A kutyáim természete, ami a kedvességüket, a gyerekszeretetüket az emberek szeretetét illeti pont olyan amilyent elképzeltem. A kezdetek óta a nyolcadik alom kiskutyáit nevelgetem, és akik kutyusokat vittek el tölem örömmel számolnak be a kutyák jó természetéről okosságukról és nekem ez nagyon fontos, hogy ne csak szép kutyák, hanem jó természetű jó idegrendszrű, egészséges kutyák kerüljenek ki a kennelemből.

2008-ban a sárga és fekete kutyák mellé Szlovákiából megérketzett Evita z Choce "Pepsi"- a barna labrador. 2008-ban sikerült családi házba költözni, ahol nagy kert áll a kutyák rendelkezésére, és külőn" hálószobájuk" is van. 4-en vannak.Molly, Aida , Dia és Pepsi.


Mivel csak szukáim vannak, pároztatásnál igyekszem jól megválasztani a kutyáim párját. Fontos, hogy egészséges, diszpláziára és szembetegségekre szürt és mentesek legyenek.Ne csak szépek, hanem jó természetű kutyák legyenek.
Jelenleg itt tartok. Remélem még sok-sok évig élvezhetem a labradorok társaságát, akik révén nagyon sok jó kutyás embert ismerhettem meg.
Jó érzés, ha a tőlem kikerült kutyusok gazdái felhívnak és megköszönik hogy ilyen jó kutyát neveltem.
Élvezem a kiállitásokat és a kutyások társaságát.

>